Gig2u

Succesvol, plezierig en veilig resultaat genieten.

Zo werkt het.

Met elkaar van het resultaat genieten

Bij Gig2u staan we voor succesvol, plezierig en veilig resultaat genieten.

gig-economy

Bij Gig2u staan we voor succesvol, plezierig en veilig resultaat genieten. Er op voorhand vanuit gaan dat iedereen te goeder trouw is en correct heeft gehandeld doet onze marktplaats te kort. Gig2u omarmt het gelijkspeelveld principe en betrekt op voorhand de marktinstanties daar waar het gaat om de kaders van zelfstandigheid en de regels ter voorkoming van misbruik. Schijnzelfstandigheid wordt door Gig2u met alle mogelijke inzet bestreden. Onze veilige Regie Informatie Transactie systematiek (RITs) bevat alle elementen dat u zorgeloos met elkaar aan de slag kunt. RITs staat voor een datarecorder die alle relevante elementen tijdig, juist en volledig opslaat in de blockchain.

Gig2u_samen

Voor Opdrachtgevers: Je eerste Gig, zo werkt het

Doe het zelf in de veilige Gig2u omgeving en geniet direct resultaat.

opdrachtgever1

1. Een Gig-opdrachtgevers profiel aanmaken

Schrijf je in en maak zelf je profiel compleet door alle relevante gebruikersinformatie te uploaden. Vanaf nu bent u ‘Aanbieder’.

opdrachtgever2

2. Gigs aanmaken

Door middel van een digitale koppeling (kan ook handmatig) kunnen Gigs gepost worden op het platform Gig2u.

opdrachtgever3

3. Reacties op een Gig

Giggers die voldoen aan de Gig voorwaarden ontvangen een push notificatie. Zodra een Gigger jouw Gig aanvaard ontstaat er direct een boeking en word je op de hoogte gesteld.

opdrachtgever4

4. De uitvoering

Zorg dat alles klaar staat zoals je op voorhand hebt aangegeven (voertuig gereed, gegevens in de BCT).

opdrachtgever5

5. Verstoringen

Gigs worden uitgevoerd door professionele chauffeurs (voor eigen rekening en risico). Zij weten zelfstandig te handelen bij calamiteiten welke niet voorzien waren in de boeking. De Gigger zal u op de hoogte stellen bij eventuele verstoringen. Conform de Raamovereenkomst dienen verstoringen zoals bekeuringen na afronding van de boeking in rekening gebracht te worden bij de Gigger.

opdrachtgever6

6. Betaling

Na iedere Gig dient er direct betaald te worden. Op jouw portaal kun je de door jou gepubliceerde Gigs inzien inclusief de bijbehordende betalingen.

Voor Giggers: Je eerste Gig, zo werkt het

Doe het zelf in de veilige Gig2u omgeving en geniet direct resultaat.

opdrachtgever1

1. Een Gig profiel aanmaken

Schrijf je in en maak zelf je profiel compleet door alle relevante gebruikersinformatie te uploaden. Vanaf nu bent u “Deelnemer”.

gigger2

2. Beschikbaarheid opgeven

Geef in de agenda aan wanneer jij beschikbaar wilt zijn voor Gigs.

opdrachtgever3

3. Reageren op een Gig

Je ontvangt vanzelf een digitaal bericht van beschikbare Gigs die voldoen aan jouw criteria. Voldoet de Gig aan jouw wensen? ‘Boek hem’.

gigger4

4. Geboekt worden

Was jij de eerste? Gefeliciteerd! Je ontvangt dan een mail met een boekingsovereenkomst.

opdrachtgever4

5. Uitvoeren

Lees voor je begint de boeking nog eens goed door. Zorg dat je weet wat de op voorhand gestelde voorwaarde van de Gig zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor een goede en juiste uitvoering. De klant is ook hier Koning en verdient jouw compassie.

opdrachtgever5

6. Verstoringen (zelf vastleggen)

Als zelfstandige weet jij als geen ander op welke moment jij de opdrachtgever dient te informeren over verstoringen en welke acties jij daarop hebt ondernomen.

opdrachtgever6

7. Betaald krijgen

Na iedere Gig word je direct betaald. Op jouw portaal kun je de door jou uitgevoerde Gigs inzien inclusief de bijbehorende betalingen en voor jou georganiseerde verzekeringen.

RITs

Regie Informatie Transactie systematiek

gigger4

1. Wees kritisch

Gig2u raamovereenkomst als algemene voorwaarden.

rits2

2. Boekingen

Alle boekingen (Gigs) en berichten lopen via Gig2u/RITs en komen tot stand volgens de methode ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. U heeft de gemaakte afspraken altijd in uw persoonlijke portaal bij de hand.

rits3

3. Je weet met wie je handelt

Alle partijen zijn vooraf geregistreerd en duidelijk geïnformeerd over de werkwijze van Gig2u door ondertekening van de Gig2u raamovereenkomst.

opdrachtgever6

4. Alle betaalverzoeken via Gig2u/RITs

Betalingen verlopen snel, makkelijk en veilig met de instant-paymentmethode aangeboden door Online Betaalplatform op Gig2u. Het telefoon-, rekeningnummer en ID van de opdrachtnemers en opdrachtgevers worden bij aanmelding op Gig2u direct gecontroleerd door Online Betaalplatform.